Trimite un sms pentru a ne informa cu privire la ce se intampla la Chisinau sau spune-ti parerea. Trimite un SMS cu continutul TXT CHISINAU text catre 1266:::::Ce parere ai despre ceea ce s-a intamplat la Chisinau? Crezi ca au fost falsificate alegerile? ::::::

Sms Chat

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Indiferenta...

Un student a fost impuscat...
Acesta este doar apogeul unui lung sir de nereguli.
Ne plangem atat de mult incat ne-am obisnuit cu asta...ne-am obisnuit cu viata noastra lipsita de sens sau bucuriile zilnice, cu viata noastra aflata mai mereu intre eforturile disperate de a plati facturile si a avea ce pune pe masa... Am ajuns sa facem o identitate din asta... am ajuns sa ne fie frica sa mai incercam si altceva, sa ne fie frica de schimbare. 4 ani toata lumea se plange (ce politie corupta! ce politicieni corupti! preturile sunt prea mari! comunistii nu ne respecta nici macar drepturile noastre ca fiinte umane! ), iar cand vine ziua aia... ziua cand trebui sa votam - "Nu ma mai duc la vot... Va face votul meu mare diferenta?... Da ce putem face noi? Asa-i! Asa ni-i dat...etc."
Apoi comunistii se duc in 3-4 sate si dau ulei si salam gratis si batranii voteaza "Marea Forta Socialista care ii scapa pe toti de foame" care ne va fura mai departe inca 4 ani si multi ani inainte daca nu ne desteptam.
Nu avem nici macar demnitatea de a vorbi limba noastra cand ne intalnim cu un rusofon care sta de cand s-a nascut aici si nu a avut nici macar curiozitatea sa invete limba celor care il hranesc... (pai de ce sa o invete cand sunt atatia fraieri care o vorbesc pe a lui? ).
Moldovenii, cei care sunt atat de mandri de "cultura" si traditiile lor prin Spania, Italia si lumea intreaga nu stiu sa fie stapani nici macar la ei acasa...

Se vorbeste in locul nostru... (pentru ca nu stim sa vorbim pentru noi), ni se spune si in ce limba sa vorbim... (pentru ca nu suntem in stare sa fim mandri de ceea ce suntem), ni se spune cum sa ne conducem tara... (pentru ca suntem ca oile ce trebuie manate), se voteaza pentru noi... (pentru ca nu mergem la vot), se fura din buzunarul nostru (pentru ca suntem fraieri! de aia!).

Dar cine munceste? (NOI! normal- ca trebuie sa hranim parazitii care traiesc pe spatele nostru in tara noastra!).

Cine credeti ca ne sunt mai apropiati si ne sprijina mai mult? (da clic aici sa vezi: http://www.youtube.com/watch?v=WiJlCIQ-bOs ) Cei care vorbesc acelasi grai cu noi sau niste rusofoni care ne mananca viata? Daca URSS era o uniune care chiar functiona de credeti ca a facut implozie? Daca URSS dorea binele ator natiuni de ce credeti ca bunii nostri au trebuit sa fie deportati sa moara de frig in Siberia si sa vina niste lighioane parazite sa ocupe locul lor? Daca URSS dorea binele ator natiuni de ce s-au razvratit toate impotriva ei?

Fratilor...Iubiti-va neamul. NU uitati in ce limba cititi in clipa asta acest text si votati! Mergeti la vot! Votati cu sufletul si mintea! ( Si ascundeti pasaportul bunicii :)) )

Mergeti la vot! Este foarte important! Este o sansa odata la 4ani. Daca nu o vom face, nu mai avem dreptul sa ne plangem!

Haideti cu totii sa VOTAM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.