Trimite un sms pentru a ne informa cu privire la ce se intampla la Chisinau sau spune-ti parerea. Trimite un SMS cu continutul TXT CHISINAU text catre 1266:::::Ce parere ai despre ceea ce s-a intamplat la Chisinau? Crezi ca au fost falsificate alegerile? ::::::

Sms Chat

sâmbătă, 25 aprilie 2009

Adevarul despre Revolutia de la Chisinau

Toata lumea se intreaba ce s-a intamplat cu adevarat la Chisinau...
A fost un strigat disperat de ajutor...
Asta a fost....
O insula de Romanism la poarta Ciumei Rosii...

Multe scenarii, multi regizori, multe pareri...
Acolo nimic nu e simplu.
Singurul lucru adevarat pe care il cunoastem cu siguranta, cu certitudine e asta:
Acolo Sunt ROMANI! Da... acolo sunt si rusi (adusi in locul ROMANILOR deportati!), da...acolo sunt si ucraineni (adusi in locul Romanilor deportati!), da...acolo sunt si polonezi, si nemtzi ramasi dupa razboi, si gagauzi (nu stiu exact care le sunt originile) si alte neamuri (ca in orice tara de altfel exista minoritati). Si e foarte important sa intelem ca aceste etnii de mai sus- SUNT O MINORITATE!

Dar totusi ce s-a intamplat la Chisinau in jurul datei de 6-7 aprilie? Ce s-a intamplat dupa aia? Si poate la fel de important - CE SE INTAMPLA ACUM?

Acum se inchid granitele si se folosesc imaginile de la proteste (unde au fost infiltrati instigatori ca sa incedieze si vandalizeze pentru a justifica actiunile de mai tarziu ale autoritatilor) pentru a raci relatiile cu Romania si pentru a face cetatenii Basarabiei sa creada ca Romania este vinovata de cele intamplate, iar pe cetatenii romani din tara mama ca basarabenii sunt "anti-romani" (nustiu cum poate un roman sa fie antiroman).

Reactia Uniunii Europene era previzibila, iar Romania a fost mult prea prudenta dupa parerea multora...
Parea voastra care e?

Astept parerile vostre la succesleader@gmail.com
Cele mai sugestive opinii vor fi publicate in articolul urmator.

Va urez Succes.
SL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.